Forum

Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"

admin

  • *****
  • 182
Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"
« u: Studeni 02, 2015, 01:23:36 poslijepodne »
Dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. ali im nisu dodijeljeni ugovori
U sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obavještavamo Vas da će se u studenom i prosincu 2015. godine održavati dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali.

Na temelju naučenih lekcija iz prijava podnesenih u sklopu ESF-a 2007.-2013., sudionici radionice "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava" moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda u sklopu novog programskog razdoblja 2014.-2020.

Više informacija o radionicama http://www.esfcroatia.eu/wp-content/uploads/2015/10/Poziv_dvodnevna_radionica.doc.

Prijavni obrazac za radionice https://docs.google.com/forms/d/1FLhhvLaneLbvscJnYAVmc7YYB5AA1P2j2_9hchxjM1A/viewform?c=0&w=1
Možete li izravno i iz prve odgovoriti otkud, zapravo, izvire vaše stvaralaštvo? Je li to genetski kod, je li to i ovaj korijen, je li to mozak, je li to duša i vaše veliko iskustvo, ili je to uz pomoć neba?