Održana financijska radionica u Belišću

održana je trodnevna financijska radionica na Citadeli u Belišću o vođenju financija u udrugama,izradi budžeta i izvještaja te financijskih planova,sustavu internih kontrola

Projekt Pro-NGO- kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. 30 organizacija civilnoga društva izradilo je i svoje smjernice za poboljšanje financijskog poslovanja, a za par mjeseci ćemo provjeriti koliko smo zbilja naučili i primijenili u svakodnevnom radu.

finpoUdruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u provedbi programa
Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

UNHCR logoUdruga "MI" - Split je dugogodišnji implementing partner Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice u provedbi programa
"Izgradnja društva dobrodošlice".

hrvatska mreza

Ured za udruge

Projekt PROCAREFUL sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Izražena stajališta isključiva su odgovornost Udruge "MI" - Split i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.“