Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Započeo je s provedbom projekt „Aktiviraj se i kreni!"

Centar za cjeloživotno obrazovanje i kulturu Zlatna vrata je nositelj projekta „Aktiviraj se i kreni! razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“, a Udruga „MI“ – Split je partner.

Projekt traje 20 mjeseci (15.3.2021. - 15.11.2022.) i vrijednost projekta je 2.375.778,00 kn. Europska unija sufinancira 85% projekta (2.019.411,30 kn).

Cilj projekta je unaprijediti postojeće te razviti nove programe za socijalno uključivanje ciljnih skupina; mladih, osoba s invaliditetom i osoba koje su starije od 54 godine; kako bi im se povećala kvaliteta života kroz aktivnije sudjelovanje u društvu, ali i zapošljivost kroz razvoj vještina potrebnih za tržište rada. Planira se provedba 4 programa u 17 aktivnosti za socijalno uključivanje, formalno i neformalno obrazovanje te unaprijeđenje interkulturnih aktivnosti na području UAS-a. Osim toga, projektom će urediti i opremiti dvije učionice i sanitarni čvor u smislu pristupačnosti osobama s invaliditetom. Za bolju vidljivost tiskat će se promotivni materijal, informirati mediji, a projektni rezultati diseminirat će se online i tiskano.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

https://strukturnifondovi.hr/

http://www.esf.hr/


Kontakt osoba za više informacija: Stefana Došen, voditeljica projekta, 0994222950, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Lenta esf

Pročitano 34 puta
Više u ovoj kategoriji: « Projekt „Radius V“

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...