Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Nives Ivelja izabrana za predsjednicu Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva

Nacionalni odbor za razvoj volonterstva zalaže se za promicanje i razvoj volonterstva i unapređenje položaja volontera u društvu. Također, odlučuje o dodjeli Državne nagrade za volontiranje, prati provedbu Etičkog kodeksa volontera te provodi i prati mjere i aktivnosti određenih Zakonom o volonterstvu.

Sukladno predloženom Dnevnom redu sjednice, nakon usvojenog Poslovnika Nacionalnog odbora, izabrana je nova predsjednica Nives Ivelja, predstavnica Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i potpredsjednik Dominik Knezović, predstavnik udruge Studentski katolički centar „Palma“.
Izabrani su i članovi Radne skupine za odabir kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje: Josip Vidov iz Udruge socijalnih radnika Zadar; Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Anamarija Vujić iz udruge  Hrabri telefon.
Na sjednici je odlučeno o raspisivanju Javnog poziva za Državnu nagradu za volontiranje za 2017. godinu. Državna nagrada za volontiranje je najviše  priznanje što ga Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i druge volonterske aktivnosti.

Pročitano 962 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.