INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

„Na putu prema zaposlenju - Razvoj novih znanja i vještina visokoobrazovanih nezaposlenih osoba“

eu komisija.jpgU okviru programa IPA Komponenta IV–Razvoj ljudskih potencijala 2007-2009 -Unapređenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART u partnerstvu s Udrugom MI iz Splita i Volonterskim centrom Osijek, započinje provedbu projekta „Na putu prema zaposlenju - Razvoj novih znanja i vještina visokoobrazovanih nezaposlenih osoba“.

Projekt je usmjeren na unapređenje zapošljivosti i fleksibilnosti  visokoobrazovanih dugotrajno nezaposlenih osoba korištenjem mogućnosti koje pruža neprofitni sektor/organizacije civilnog društva te jedinice lokalne/ regionalne samouprave na području Primorsko-goranske, Osječko-baranjske i Splitsko-dalmatinske županije
U sklopu projekta provodit će se Modularni program izobrazbe u području Menadžmenta neprofitnih organizacija.
Program uključuje 4 tematske cjeline u sklopu kojih će sudionici steći znanja i vještine potrebne za uspješno i učinkovito planiranje, pripremanje i pisanje projektnih prijedloga za fondove Europske unije, znanja i vještine u području izrade proračuna, upravljanje projektima, praćenja i procjene uspješnosti provedbe projekata. Ujedno, imat će mogućnost steći znanja i vještine u području vještina liderstva i donošenja odluka, prezentacije, timskog rada i komunikacije. Modularni program izobrazbe traje 10 dana i provodi se u 4 modula u razdoblju od tri mjeseca.

Po završetku izobrazbe svi sudionici obavezni su sudjelovati u programu prakse u neprofitnim organizacijama (udruge, ustanove, lokalna i regionalna samouprava) u trajanju od 20 dana gdje će imati mogućnost praktično primjeniti stečena znanja. Praksa će se provoditi u području županije iz koje sudionik izobrazbe dolazi.
Izobrazba je otvorena za dugotrajno nezaposlene, visokoobrazovane osobe s područja Primorsko-goranske, Osječko-baranjske i Splitsko–dalmatinske županije, koje su prijavljene najmanje godinu dana na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. U program izobrazbe uključit će se 25 dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba.

Pozivamo sve osobe zainteresirane za stjecanje teoretskog i praktičnog znanja u području menadžmenta neprofitnih organizacija, koje odgovaraju našoj ciljanoj skupini visokoobrazovanih, dugotrajno nezaposlenih osoba, da se uključe u ovaj projekt.

Možete se prijaviti ispunjavanjem prijavnice, pošaljite ju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 22.11. 2012. Više informacija možete pronaći u Info listiću o projektu i u Info listiću o modularnom programu izobrazbe.

INFO LISTIĆ O PROJEKTU

INFO LISTIĆ O MODULARNOM PROGRAMU IZOBRAZBE

PRIJAVNICA

Pročitano 4443 puta