[Vijesti]Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

Autor Program Step, Travanj 22, 2017, 03:53:02 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

Program Step

Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

Udruga "MI" u okviru Programa STEP najavljuje novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge". Troškove edukacije pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (Program Step). Edukacija će se održavati u prostorijama Udruge "MI", Sinjska 7. Radionice su namijenjene za korisnike/ce iz Splitsko-dalmatinske županije. Udruga "MI" zadržava pravo napraviti selekciju polaznika.

Mala škola za udruge održavati će se jednom tjedno s trajanjem od 3 sata (četvrtkom od 10.00 do 13.00). Prvi termin je 4.5.2017.

Predviđeno je 10 modula koji će pokrivati najvažnije teme iz rada udruga.

Okvirni program

1. Uvod u rad organizacija civilnoga društva, uloge u organzaciji, Mogućnosti financiranja udruga

2. Izrada problemskog stabla

3. Logička matrica

4. Proces izrade projektnog prijedloga

5. Proces izrade projektnog proračuna

6. Projektni menadžment, izvještavanje, praćenje, evaluacija

7. Odnosi s javnošću

8. Volonterstvo

9. Društveno poduzetništvo

10. Vidljivost, internet, društvene mreže, baze podataka, Registracija u sustave PADOR / PIC

Troškove edukacije pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (Program Step). Edukacija će se održavati u prostorijama Udruge "MI", Sinjska 7. Prostorije nisu prilagođene osobama s invaliditetom.

Radionice su namijenjene za predstavnike neprofitnih organizacija i jedinica lokalne/regionalne samouprave iz Splitsko-dalmatinske županije.

Prijava je moguća jedino putem ovog online obrasca, a Udruga "MI" zadržava pravo selekcije polaznika. Maksimalni broj polaznika je 12.

Nakon isteka roka za prijavu svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatima selekcije najkasnije dva dana prije početka planiranog termina. Polaznici Male škole obvezuju se prisustvovanju cjelokupnom ciklusu predavanja (svih 10 termina)!

Za one koji se ne uspiju prijaviti, bilo da im ne odgovara vrijeme ili mjesto održavanja (npr. prostorije nisu pristupačne za osobe s invaliditetom) ili radi selekcijskog postupka ne budu primljeni (ukoliko bude prijavljeno više sudionika od maksimalnog broja), Udruga "MI" će izaći u susret putem organiziranja besplatnog individualnog savjetovanja.

Za dodatne informacije:

kontakt@programstep.info
021/329130

Source: Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

Objavljeno na www.programstep.info