[Vijesti]Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

Autor Program Step, Listopad 09, 2017, 11:57:24 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

Program Step

Novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge"

[html]

Udruga "MI" u okviru Programa STEP najavljuje novi ciklus edukacija "Mala škola za udruge". Troškove edukacije pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (Program Step). Edukacija će se održavati u prostorijama Udruge "MI", Sinjska 7. Radionice su namijenjene za korisnike/ce iz Splitsko-dalmatinske županije. Udruga "MI" zadržava pravo napraviti selekciju polaznika.

Mala škola za udruge održavati će se jednom tjedno s trajanjem od 3 sata (četvrtkom od 10.00 do 13.00). Prvi termin je 19.10.2017.

Predviđeno je 8 modula koji će pokrivati najvažnije teme iz rada udruga.

Okvirni program

1. Uvod u rad organizacija civilnoga društva, uloge u organzaciji, Mogućnosti financiranja udruga

2. Izrada problemskog stabla

3. Logička matrica

4. Proces izrade projektnog prijedloga

5. Proces izrade projektnog proračuna

6. Projektni menadžment, izvještavanje, praćenje, evaluacija

7. Volonterstvo

8. Vidljivost, internet, društvene mreže, baze podataka, Registracija u sustave PADOR / PIC

Troškove edukacije pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (Program Step). Edukacija će se održavati u prostorijama Udruge "MI", Sinjska 7. Prostorije nisu prilagođene osobama s invaliditetom.

Radionice su namijenjene za predstavnike neprofitnih organizacija i jedinica lokalne/regionalne samouprave iz Splitsko-dalmatinske županije.

Prijava je moguća