Autor Tema: Udruga MI vam ponosno predstavlja!  (Posjeta: 2909 puta)

admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Postova: 194
Udruga MI vam ponosno predstavlja!
« u: Travanj 05, 2014, 12:27:14 poslijepodne »
Poštovane i poštovani, prijatelji, suradnici, kolege….

Udruga „MI“ je nedavno osnovala društveno poduzeće Zelena mreža d.o.o. i koristimo ovu priliku da vam je i „službeno“ predstavimo.

Zelena mreža d.o.o. je društveno poduzeće koje djeluje u području „zelenog poduzetništva“ kao aktivator zajednice i pomoć malim proizvođačima u potpomognutim ruralnim područjima kod izlaska na tržište.

Okosnica djelovanja poduzeća je poljoprivreda čije je uporište u zdravoj i integriranoj proizvodnji na nezagađenim i čistim područjima Dalmacije i Like kao i umrežavanje i oživljavanje različitih subjekata u lancu proizvodnje i prodaje (OPG, domaća radinost, udruge, zadruge, mala i srednja poduzeća). Zelena mreža d.o.o. gradi povjerenje prema domaćim i kvalitetnim proizvodima i proizvođačima.

Sve informacije su dostupne na www.zelenamreza.hr

Ali to nije sve!!!  ::)

Pozivamo vas osobno, kao i vaše organizacije, da simboličnom kupnjom podržite ovu inicijativu.

Za kupnju i mogućnost dostave, kao i za ostale artikle nazovite na  tel: 021/212 964 ili mob. 091/3291300 (Radno vrijeme od 8-14)

Kada kupujete u Zelenoj mreži, vaš novac ne ide menadžeru za kupnju bijesnog automobila ili ogromnog ladanjskog imanja.
Kada kupujete u Zelenoj mreži vi pomažete djevojčici da upiše satove plesa, dječaku da kupi dres svog omiljenog kluba, ocu i majci da stave hranu na stol, obitelji da plati ratu kredita, studentu da plati upisninu na fakultet...


Hvala vam što podržavate male proizvođače, hvala vam što podržavate Udrugu „MI“ i Zelenu mrežu!

Nazovite nas.
Možete li izravno i iz prve odgovoriti otkud, zapravo, izvire vaše stvaralaštvo? Je li to genetski kod, je li to i ovaj korijen, je li to mozak, je li to duša i vaše veliko iskustvo, ili je to uz pomoć neba?