Autor Tema: Program Europa Plus  (Posjeta: 3182 puta)

admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Postova: 194
Program Europa Plus
« u: Siječanj 23, 2015, 11:55:53 prijepodne »
Nacionalna zaklada svake godine objavljuje Poziv za predfinanciranje i Poziv za međufinanciranje u okviru Programa Europa Plus. Cilj je obaju poziva omogućiti financijsku stabilnost i plativost organizacija civilnoga društva i nesmetanu provedbu odobrenih projekata iz strukturnih fondova Europske unije.

Pozivima za predfinanciranje i međufinanciranje Nacionalna zaklada financira ugovorene projekte organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge i zaklade.

Predfinanciranje i međufinanciranje se može zatražiti za projekte za koje je potpisan ugovor s Europskom komisijom odnosno s nadležnom provedbenom agencijom/ugovornim tijelom, a koji su ugovoreni tijekom prethodne godine i čije se aktivnosti
- većinskim dijelom provode tu tekućoj godini
- provode najmanje tijekom 6 (šest) mjeseci u tekućoj godini
b) tijekom tekuće godine.

Pozivi su kontinuirano otvoreni za prijavu do listopada tekuće godine.
Cjelokupna dokumentacija dostupna je na: http://zaklada.civilnodrustvo.hr

Najviši iznos predfinanciranja i međufinanciranja je do Kn 300.000,00 u 2015. godini za jedan ugovoreni projekt udruge ili zaklade.
Možete li izravno i iz prve odgovoriti otkud, zapravo, izvire vaše stvaralaštvo? Je li to genetski kod, je li to i ovaj korijen, je li to mozak, je li to duša i vaše veliko iskustvo, ili je to uz pomoć neba?