Autor Tema: Besplatno pravno savjetovanje studenata - volontera Pravne klinike  (Posjeta: 496 puta)

admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Postova: 194
Besplatno pravno savjetovanje studenata - volontera Pravne klinike
« u: Siječanj 21, 2015, 10:51:11 prijepodne »
obavještavamo Vas da će se u petak, 23. siječnja od 15 do 18 sati na adresi Lička 5, u prostorijama Udruge Pino, održati besplatno pravno savjetovanje studenata - volontera Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentima - volonterima Pravne klinike Pravnog fakulteta u Splitu.

Molimo  Vas da ovu informaciju objavite u Vašem mediju kako bi informacija stigla do zainteresiranih građana.
Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu i udruga PINO surađuju već duže vrijeme, od samog početka Vanjskih klinika, a da bi se suradnja nastavila potrebna nam je i Vaša pomoć.

Kako bi svi zainteresirani građani bili pravovremeno obavješteni, molimo Vas da sve građane Splita i okolice koji imaju pravna pitanja ili nedoumice pozovete da dođu u prostorije Udruge u navedeno vrijeme te ponesu sa sobom relevantnu dokumentaciju. Kako sama Udruga nije u mogućnosti doprijeti do svih potencijalnih stranaka, želimo naglasiti kako je od izuzetne važnosti da iskoristite svoje obavještajne kanale i proširite vijest o održavanju besplatne pravne pomoći u Vašem gradu.

 
Za moguća pitanja obratite se na e-mail adresu pravnaklinikazagreb@gmail.com

Unaprijed hvala i srdačan pozdrav od volontera Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu.
Možete li izravno i iz prve odgovoriti otkud, zapravo, izvire vaše stvaralaštvo? Je li to genetski kod, je li to i ovaj korijen, je li to mozak, je li to duša i vaše veliko iskustvo, ili je to uz pomoć neba?