Autor Tema: Nacionalna zaklada raspisala natječaj "Naš doprinos zajednici"  (Posjeta: 189 puta)

admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Postova: 194
Nacionalna zaklada raspisala natječaj "Naš doprinos zajednici"
« u: Travanj 11, 2018, 10:01:07 prijepodne »


Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je raspisala natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici".
Ovaj natječaj je jedini decentralizirani natječaj Nacionalne zaklade kojim se već 15 godina doprinosi razvoju građanskih akcija u lokalnim zajendicama. Građanska akcija je, sukladno uvjetima raspisanog natječaja, jednokratna akcija koja potiče na aktivizam, poboljšava kvalitetu življenja ili općeg dobra u lokalnoj zajednici koju mogu prijaviti udruge, zaklade i ustanove (vrtići, škole, domovi umirovljenika, knjižnice i dr.) registrirane u Republici Hrvatskoj s prijedlogom akcije čije aktivnosti pokreću same organizacije, institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju pri toj organizaciji/instituciji.

Pri odabiru građanskih akcija koje će se financirati voditi će se računa o tome da ravnomjerno budu zastupljene županije (20) na koje se odnosi natječaj i to na način da će se odobriti po 3 podrške za svaku od županija obuhvaćenih ovim natječajem.

Cjelokupna dokumentacija dostupna je na:

    https://zaklada.civilnodrustvo.hr
    https://www.financijskepodrske.hr
Možete li izravno i iz prve odgovoriti otkud, zapravo, izvire vaše stvaralaštvo? Je li to genetski kod, je li to i ovaj korijen, je li to mozak, je li to duša i vaše veliko iskustvo, ili je to uz pomoć neba?